ورود ثبت

ورود به حساب کاربری خود

نام كاربري *
رمز عبور *
من را به خاطر داشته باش

ساخت يك حساب كاربري

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده مورد نیاز است.
نام *
نام كاربري *
رمز عبور *
تكرار رمز عبور *
ايميل *
تكرار ايميل *
توصیه های بهداشتی تهیه غذای نذری

توصیه های بهداشتی تهیه غذای نذری

پیشنهادات در مورد خرید مواد اولیه * روغن مورد نیاز تنها از انواع روغن مایع(مایع معمولی و مایع...

نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران

نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران

1- خودداری از مصرف کره با پلو 2- استفاده از دوغ یا ماست کم چرب به جای ماست پرچرب 3- خودداری...

طرفداران بستنی یخی بخوانند

طرفداران بستنی یخی بخوانند

در کارخانه‌های معتبر در فرآیند تولید از رنگ‌های طبیعی و مشابه آن که جزو رنگ‌های خوراکی مجاز...

  • توصیه های بهداشتی تهیه غذای نذری

    توصیه های بهداشتی تهیه غذای نذری

  • نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران

    نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران

  • طرفداران بستنی یخی بخوانند

    طرفداران بستنی یخی بخوانند

توصیه های بهداشتی تهیه غذای نذری

پیشنهادات در مورد خرید مواد اولیه

* روغن مورد نیاز تنها از انواع روغن مایع(مایع معمولی و مایع مخصوص سرخ کردن) خریداری شود.

* سنگ نمک اغلب دارای ناخالصی‌های زیادی است که برای کبد و کلیه زیان‌آور است. بنابراین نمک مورد نیاز را تنها از انواع نمک‌ های یددار تصفیه شده تهیه کنید. از خریداری و انبار کردن نمک به مقدار زیاد خودداری کرده و نمک خریداری شده را در ظروف در بسته و غیرقابل نفوذ به نور نگهداری کنید.

 * در صورت استفاده از ماست یا لبنیات، از انواع کم چرب آن ها استفاده کنید.

* در صورت استفاده از کره سعی کنید آن را یا از نوع حیوانی کم ‌چرب یا گیاهی با اسیدچرب ترانس پایین تهیه کنید.

پیشنهادات در مورد تهیه غذا

* از سرخ کردن غذاها تا حد امکان اجتناب شود. در مواردی که نیاز به سرخ کردن مواد غذایی وجود دارد فقط از روغن مایع مخصوص سرخ کردن استفاده کنید.

 * تا حد امکان از مصرف دنبه گوسفند برای سرخ کردن مواد اولیه خودداری کنید.

* به طور کلی غذاها به طور کم چرب تهیه شوند. به طور مثال پوست و چربی مرغ یا چربی قابل رویت گوشت را پیش از طبخ جدا کنید.

 * از مصرف زیاد روغن در تهیه غذاها خودداری کنید. استفاده از غذاهای آب پز و یا کبابی در این مورد بهتر است.

 * کره را روی برنج نریزید. از بسته ‌های جداگانه و کوچک کره استفاده کنید. در صورت استفاده از این کره‌ها به دلیل این که به سرعت آب شده و وارد غذا می ‌شوند، آن را روی برنج داغ قرار ندهید.

* درباره مرغ و انواع گوشت چه به صورت آب پز و چه به صورت کبابی دقت کنید که کاملا پخته شوند تا از انتقال بیماری ‌های واگیر جلوگیری شود.

* برای تهیه انواع خورش ‌ها ، سبزی ‌های مصرفی از قبیل کدو، بادمجان، کرفس و سبزی قورمه با روغن کم و به مدت کوتاه تفت داده شوند.

 * در طبخ کباب ‌کوبیده دقت شود که از گوشت کم چرب استفاده شود و تمام قسمت‌های آن به طور یکنواخت مغزپخت شود.

* از آنجا که نقــش مهــم و موثر سبزی‌ ها در پیشگیری از ابتلا به بیماری ‌های قلب ‌و‌عروق، سرطان، بیماری ‌های گوارشی و غیره به اثبات رسیده است، غذاهای مختلفی که حاوی سبزی هستند،طبخ شود. به ‌عنوان مثال تهیه غذاهایی مثل لوبیاپلو، باقلاپلو، شویدپلو، عدس‌پلو، استامبولی و ... به منظور افزایش مصرف انواع سبزی و حبوبات توصیه می ‌شود.

 * در صورت استفاده از حبوبات و مواد اولیه ‌ای که امکان وجود سنگ در آن ها هست یا از انواع پاک شده استفاده کنید و یا آن ها را به دقت پاک کنید.

* از تهیه انواع سالاد حاوی سس زیاد اجتناب کنید. چنانچه در مراسم سالاد سرو می ‌شود نسبت به رعایت اصول بهداشتی در تهیه سبزی‌ های آن دقت کرده و سس سالاد را روی آن نریزید. می ‌توانید از بسته‌ های کوچک سس به صورت جداگانه استفاده کنید.

* سبزی خوردن مصرفی را با دقت بشویید و ضدعفونی کنید.

* با توجه به نقش نمک در افزایش فشار خون از حداقل مقدار نمک در طبخ غذاها استفاده کنید.

 * سعی کنید آبگوشت را به صورت پرچرب تهیه نکنید.

* حتی ‌الامکان به جای نوشابه‌ های گازدار از دوغ و یا آب برای نوشیدن استفاده کنید. می‌توانید با اضافه کردن سبزی‌ های معطر دوغ را خوش طعم ‌تر کنید.

* از استفاده زیاد از شکر در تهیه شله ‌زرد ، انواع شربت ‌ها و نذری ‌های شیرین خودداری کنید.

* به جای قند و شکر برای مصرف چای از کشمش و خرما استفاده کنید. 

* چنان چه نذر شما توزیع شیر است از شیرین کردن آن خودداری کنید.

* به مقدار مورد نیازتان غذای نذری دریافت کنید. از دریافت مقادیر بیشتر از نیاز که در نهایت مجبور به دور ریختن آن می ‌شوید، خودداری کنید.

* باقی‌ مانده غذاها را در یخچال و سردخانه نگهداری کرده و از گرم کردن چند باره آن خودداری کنید.

 * آش‌ ها از بهترین غذاهایی هستند که به عنوان نذری تهیه می ‌شوند البته به شرط این که یک وجب روغن روی آن ها نباشد.

 * سعی کنید توزیع میوه را هم به عنوان یکی از مواد غذایی که می ‌شود، نذر کرد در نظر بگیرید.

* چنانچه برای سرو غذا،چای و نوشیدنی از ظروف یک ‌بار مصرف استفاده می ‌کنید، به بهداشتی بودن آن ها توجه کنید.

شما اینجا هستید: Home slider توصیه های بهداشتی تهیه غذای نذری