ورود ثبت

ورود به حساب کاربری خود

نام كاربري *
رمز عبور *
من را به خاطر داشته باش

ساخت يك حساب كاربري

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده مورد نیاز است.
نام *
نام كاربري *
رمز عبور *
تكرار رمز عبور *
ايميل *
تكرار ايميل *
توصیه های بهداشتی تهیه غذای نذری

توصیه های بهداشتی تهیه غذای نذری

پیشنهادات در مورد خرید مواد اولیه * روغن مورد نیاز تنها از انواع روغن مایع(مایع معمولی و مایع...

نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران

نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران

1- خودداری از مصرف کره با پلو 2- استفاده از دوغ یا ماست کم چرب به جای ماست پرچرب 3- خودداری...

طرفداران بستنی یخی بخوانند

طرفداران بستنی یخی بخوانند

در کارخانه‌های معتبر در فرآیند تولید از رنگ‌های طبیعی و مشابه آن که جزو رنگ‌های خوراکی مجاز...

  • توصیه های بهداشتی تهیه غذای نذری

    توصیه های بهداشتی تهیه غذای نذری

  • نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران

    نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران

  • طرفداران بستنی یخی بخوانند

    طرفداران بستنی یخی بخوانند

نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران

1- خودداری از مصرف کره با پلو

2- استفاده از دوغ یا ماست کم چرب به جای ماست پرچرب

3- خودداری از مصرف زرده تخم مرغ همراه با برنج (در چلوکباب)

4- استفاده از غذاهای بخارپز، آب پز و کبابی به جای غذاهای سرخ کرده

 5- استفاده از سس گوجه فرنگی به جای سس مایونز هنگام خوردن ساندویچ

 6- انتخاب غذاهای پُر سبزی و کم چرب

 7- استفاده از یک سالاد سبزیجات همراه با آب‌لیمو، یا سوپ سبزی کم چرب

8- عدم مصرف غذاهای فوری مانند انواع ساندویچ و پیتزا

 9- سئوال کردن از مسئولین رستوران درباره شیوه تهیه و پخت غذا (سرخ کردن، کباب کردن، بخارپز کردن و...)

شما اینجا هستید: Home slider نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران