ورود ثبت

ورود به حساب کاربری خود

نام كاربري *
رمز عبور *
من را به خاطر داشته باش

ساخت يك حساب كاربري

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده مورد نیاز است.
نام *
نام كاربري *
رمز عبور *
تكرار رمز عبور *
ايميل *
تكرار ايميل *
توصیه های بهداشتی تهیه غذای نذری

توصیه های بهداشتی تهیه غذای نذری

پیشنهادات در مورد خرید مواد اولیه * روغن مورد نیاز تنها از انواع روغن مایع(مایع معمولی و مایع...

نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران

نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران

1- خودداری از مصرف کره با پلو 2- استفاده از دوغ یا ماست کم چرب به جای ماست پرچرب 3- خودداری...

طرفداران بستنی یخی بخوانند

طرفداران بستنی یخی بخوانند

در کارخانه‌های معتبر در فرآیند تولید از رنگ‌های طبیعی و مشابه آن که جزو رنگ‌های خوراکی مجاز...

  • توصیه های بهداشتی تهیه غذای نذری

    توصیه های بهداشتی تهیه غذای نذری

  • نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران

    نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران

  • طرفداران بستنی یخی بخوانند

    طرفداران بستنی یخی بخوانند

مخدری که هرروز میخوریم!

«سیمون کاپول» از موسسه روان‌شناسی، سلامت و جامعه دانشگاه لیورپول یکی از حامیان این برنامه است که با هدف آگاه کردن عموم مردم از خطرات مصرف قند فرآوری‌شده راه‌اندازی شده و مردم را تشویق می‌کند که پیش از خرید مواد خوراکی، برچسب محتویات آن را با دقت مطالعه کنند. کاپول در این برنامه تاکید کرد که قند یک محصول مخدر و اعتیادآور جدید است. در تمام مناطق جهان نوشیدنی‌های حاوی مواد قندی و مواد خوراکی ناسالم، کودکان و حتی والدین آنها را اغفال می‌کنند و همچنین صاحبان صنایع تولیدکننده این دسته از موادغذایی به جای سلامت مردم تنها روی منافع خود و فروش بیشتر این محصولات تمرکز دارند.

پزشکان همواره تاکید دارند که با مصرف میزان بالای قند سلامت کودکان به طور جدی به خطر می‌افتد و آنها را در معرض ابتلا به امراضی چون چاقی، دیابت و همچنین بیماری‌های دندانی قرار می‌دهد. در این برنامه هدف آن است تا کارخانه‌های تولید نوشیدنی و مواد خوراکی با هماهنگی دپارتمان سلامت انگلیس همکاری مشترکی را برای کاهش حجم قند افزوده شده به محصولات خوراکی خود آغاز کنند.

شما اینجا هستید: Home گروه دمو مخدری که هرروز میخوریم!