نکاتی مهم درباره غذا خوردن در رستوران

1- خودداری از مصرف کره با پلو

2- استفاده از دوغ یا ماست کم چرب به جای ماست پرچرب

3- خودداری از مصرف زرده تخم مرغ همراه با برنج (در چلوکباب)

4- استفاده از غذاهای بخارپز، آب پز و کبابی به جای غذاهای سرخ کرده

 5- استفاده از سس گوجه فرنگی به جای سس مایونز هنگام خوردن ساندویچ

 6- انتخاب غذاهای پُر سبزی و کم چرب

 7- استفاده از یک سالاد سبزیجات همراه با آب‌لیمو، یا سوپ سبزی کم چرب

8- عدم مصرف غذاهای فوری مانند انواع ساندویچ و پیتزا

 9- سئوال کردن از مسئولین رستوران درباره شیوه تهیه و پخت غذا (سرخ کردن، کباب کردن، بخارپز کردن و...)