ورود ثبت

ورود به حساب کاربری خود

نام كاربري *
رمز عبور *
من را به خاطر داشته باش

ساخت يك حساب كاربري

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده مورد نیاز است.
نام *
نام كاربري *
رمز عبور *
تكرار رمز عبور *
ايميل *
تكرار ايميل *

چک لیست های بازرسی

جهت دریافت چک لیست های بازرسی بر روی لینک مربوطه کلیک نمایید:

 

چک لیست بازرسی بهداشتی از تالار پذیرایی

چک لیست بازرسی بهداشتی از رستوران، رستوران سنتی، سفره خانه، چلوکبابی و سلف سرویس

چک لیست بازرسی بهداشتی ازکترینگ، آشپزخانه مرکزی و مراکز تهیه غذای بیرون بر

چک لیست بازرسی بهداشتی از کبابی، جگرکی، طباخی، دیزی سرا، حلیم و آش، اغذیه فروشی (پیتزا، ساندویچ، مرغ سوخاری)

چک لیست بازرسی بهداشتی از کیوسک ثابت عرضه مواد غذائی

چک لیست بازرسی بهداشتی از واحد سیار عرضه مواد غذائی

چک لیست بازرسی بهداشتی از مرکز عرضه و سرو شیرینی (شیرینی فروشی)

چک لیست بازرسی بهداشتی از کارگاه تولید شیرینی (انواع شیرینی، شیرینی سنتی، گز، سوهان و حلوا)

چک لیست بازرسی بهداشتی از مرکز تولید، عرضه و سرو شیرینی، آبمیوه و بستنی

چک لیست بازرسی بهداشتی از مرکز تولید، عرضه و سرو آبمیوه و بستنی

چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه محصولات پروتئینی

چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های لبنی

چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز تولید و عرضه فرآورده های لبنی سنتی

چک لیست بازرسی بهداشتی از نانوائی سنتی

چک لیست بازرسی بهداشتی ازمراکز تولید و عرضه نان فانتزی و شیرمال

چک لیست بازرسی بهداشتی از خواروبار فروشی، عمده فروشی، سوپرمارکت، فروشگاه های بزرگ و فروشگاه های زنجیره ای مواد غذائی

چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه میوه و تره بار

چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه خشکبار

چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز سبزی خردکنی

چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز تولید و عرضه ترشیجات، شورجات و عصاره گیری

چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه ترشیجات، شورجات و عصاره گیری

چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز تولید و عرضه یخ

چک لیست بازرسی بهداشتی از انبار و سردخانه مواد غذائی

چک لیست بازرسی بهداشتی از کرایه ظروف مواد غذائی

چک لیست بازرسی بهداشتی از قهوه خانه

چک لیست بازرسی بهداشتی از چایخانه

چک لیست خوداظهاری بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی

 

 

محتوای آموزشی

جهت مشاهده محتوای آموزشی بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

 

 محتوای آموزشی

 

 

 

 

 

 

ضوابط شرکت در کلاس

قوانین شرکت در دوره آموزش بهداشت عمومی 

بر اساس دستورالعمل تاسیس و فعالیت آموزشگاههای بهداشت اصناف که درتاریخ 92/03/18 توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ گردیده به شرح زیر میباشد:

  1. دوره های آموزشی به دو صورت حضوری و غیرحضوری برگزار می گردد. 
  2. مدارک مورد نیاز برای ثبت نام عبارتند از: دو قطعه عکس 3×4، فتوکپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه و کپی مدرک تحصیلی فوق دیپلم یا بالاتر برای آموزش گیرندگان غیرحضوری.
  3. مدرس باید در هرجلسه برابر فرم شماره 9 حضور و غیاب نماید. اگر غیبت غیرموجه بیش از چهارساعت باشد، آموزش گیرنده باید با پرداخت تعرفه و ثبت نام مجدد دوره آموزشی را طی نماید. 

 شرایط خاص آموزش گیرندگان

       افراد شاعل در واحد های مشمول آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی که دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم و بالاتر هستند در صورت تمایل می توانند بدون شرکت در کلاس و در صورت قبولی در امتحان پایان دوره حضوری گواهینامه دریافت نمایند.

نحوه ارزشیابی 

  1. آزمون توسط مدیر و برابر برنامه ارسالی برگزار خواهد شد
  2. ارزشیابی پایان دوره براساس سوالات چهارجوابی که توسط مدرسین طراحی می گردد انجام می شود.
  3. آموزش گیرنده در دوره حضوری باید حداقل 12نمره از 20 نمره را کسب نماید. 
  4. آموزش گیرنده در دوره غیرحضوری باید حداقل 14نمره از 20 نمره را کسب نماید.
  5. آزمون افراد بی سواد به صورت شفاهی انجام خواهد شد.

مراحل دریافت گواهینامه

برای دریافت گواهینامه آموزشی دوره بهداشت عمومی مراحل زیر باید صورت پذیرد:

  1. ثبت نام در آموزشگاه به صورت حضوری یا با مراجعه به پرتال ثبت نام الکترونیکی آموزشگاه به صورت اینترنتی.
  2. تماس تلفنی از طرف آموزشگاه و هماهنگی زمان برگزاری دوره.
  3. شرکت در کلاس ها به مدت 24 ساعت (معادل شش روز آموزشی) برای شاغلین در مراکز تهیه، توزیع ، نگهداری ، فروش و حمل و نقل مواد خوردنی و آشامیدنی ، مراکز آرایشی و بهداشتی و به مدت 20 ساعت (معادل پنج روز آموزشی)برای شاغلین در آرایشگاهها ،خدمات بیمارستان ، مربیان مهد کودک و مجموعه ورزشی میباشد. 
  4. افرادی که دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم یا بالاتر هستند می توانند دوره را به صورت غیرحضوری بگذرانند.
  5. شرکت در امتحان و کسب حداقل 12 نمره از 20 نمره برای افرادی که دوره را به صورت حضوری می گذرانند و 14 نمره از 20 نمره برای افرادی که دوره را به صورت غیرحضوری می گذرانند (امتحان به صورت چهارگزینه ای پس از برگزاری آخرین کلاس برگزار میگردد و دارای 20 سوال بدون نمره منفی می باشد)
  6. صدور گواهینامه توسط آموزشگاه پس از کسب مجوز از شبکه بهداشت شرق تهران.

زیر مجموعه ها

شما اینجا هستید: Home آئین نامه و مقررات